Wie zijn wij

Wij zijn de knetter in je chocolade, de warme glühwein op een koude winterdag, de bubbels in je champagne, de slagroom op je appeltaart, de wd-40 tussen je piepende scharnieren, de parel in je oester, het winnende staatslot, de twinkeling in de ogen van Chantal Janzen, een vers opgemaakt bed voor het slapen gaan, het windje mee op de fiets, de geur van vers gemaaid gras in de lente, dat dansje wanneer net niemand kijkt en het lieve briefje in je lunchbox.

Surprise-Surprise is dubbel zo verassend en net even anders dan de gemiddelde relatiegeschenkenboer.  Wij marcheren met fakkels en hooivorken naar onze vervoerders wanneer je pakketje te laat is, gaan op de koffie bij Elon Musk als jij je pv-uitje op Mars wil vieren en chanteren jouw directeur als je niet genoeg budget krijgt voor een geschenk. Wij leven om te geven. 

Mylène Koppens

Vroeger verkocht ik auto’s en nu kan ik je alles vertellen over autodrop. Ik voel me helemaal thuis in de geschenkenwereld en zet een idee om in een product nog voordat je kan vragen of het lukt.  In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn Golden Retriever Fish door het bourgondische Maastricht. Nu zie ik je denken, Fish een hond?! Laten we het erop houden dat ik enkel een vis als huisdier mocht nemen vroeger. Ik hoop dat onze klanten mijn creativiteit meer kunnen waarderen dan mijn ouders destijds. 

Emmanuel Koppens Surprise surprise

Emmanuel Koppens

Zelfs wanneer je werkt bij Surprise-Surprise sta je met mij achter de website nooit voor verrassingen. Want wanneer ik draai aan de knoppen ben ik niet te stoppen en moet alles tot in de puntjes kloppen. Thuis ben ik de chefkok en tover ik met alle plezier binnen no time een 7-gangen diner op tafel, wel
met wat extra hete peper dan loop ik op de zaak wat meer te zweten. Door al dat experimenteren in de keuken weet ik precies wat jou zal smaken. Vraag daarom gerust naar onze lekkerste artikelen, dan zal ik een lijst met geschenken opmaken. 

Jose Sefeld Surprise surprise

Jose Sefeld

Misschien denk je dat boekhouden een duffe job is. Het tegendeel is waar. Iedere dag weer opnieuw zie ik wat het effect is van onze inspanning om klanten blij te maken.

Sinds enkele jaren heb ik Mallorca verruilt voor Nederland en ben ik het zonnetje hier op kantoor geworden. Fietsen en hardlopen houden mij in goede conditie. Regen is voor mij een feestje als je opgegroeid bent onder de verzengende Spaanse zon. Wil je op vakantie naar Mallorca, dan kun je de tips van mij vast wel gebruiken.

Waarom klant worden?

Naast dat je na het lezen van de over ons pagina bijna niet meer anders kan. Proberen wij onze productie zoveel mogelijk uit te besteden bij sociale werkplaatsen en bieden we verschillende mogelijkheden voor duurzame en groene producten. Bij ons betaal je nooit meer dan zou moeten en zijn de kosten transparant, wij geven om geven.