Brievenbus geschenken surprise surprise

Brievenbusbonanza

Brievenbusbonanza

Wanneer je de postbezorger van alle vervelende huis-aan-huisbladen en lokale kranten al twee hele euro’s geeft met Kerst. Bedenk dan eens hoe dankbaar de ontvangers zijn wanneer ze daadwerkelijk iets leuks door de bus krijgen? Hun waardering zal rijkelijk terugvloeien in jouw bedrijf waardoor je het jaar erop ons wat meer budget kan geven. Zodat we niet met een gerecycled idee op de proppen komen maar ook echt voor je aan de slag gaan. Geen ongemakkelijke uitdeelmomenten, honderden unpacking videos op TikTok en Youtube met miljoenen hits op jouw bedrijfsnaam en tientallen overgekwalificeerde personen willen bij je komen werken voor een hongerloontje. Geef toe, je wil dit.

Een cadeautje door de brievenbus, een bedankje op de deurmat of een geschenk door de gleuf. Noem het hoe jij het noemen wil maar het werkt. Zo is het leuk om al jouw werknemers een chocolade uitnodiging te sturen van een aanstaand bedrijfsfeest, een borrelbox te leveren voor een online foute bingo of een taartje gewoon omdat het woensdag is.

Tot een hoogte van 32mm en een breedte en lengte van 265mm en 380mm past alles door de bus. Het is een beetje flauw van PostNL dat je vervolgens maar tot 2 kilo zwaar mag gaan. Wij houden wel van een flinke bonk op de deurmat en houden niet zo van denken in kaders en het begrenzen van mogelijkheden. Toch kunnen we meer dan genoeg binnen deze restricties. Wil je weten wat? Neem gerust eens contact op. Voor ieder idee hebben wij er twee en het wordt hier bedacht terwijl je wacht.