Een blik vol geluk surprise surprise

Duizend en één ideeën met blikken

Duizend en één ideeën met blikken

Oke, het zijn er in deze blog dan misschien iets minder maar dat maakt het niet minder waar. Met blikken kun je alle kanten op. Daarnaast wordt het blik vaak door de ontvanger bewaard. Zo komen ze op semi-dagelijkse basis in contact met jouw boodschap of merk. Neem ook even mee dat blik gewoon stoer oogt en is. Ik bedoel hoeveel leuker zouden CarGlass reclames zijn wanneer ze niet ‘’Wij werpen een blik op uw ruit’’ maar ‘’Wij werpen een ruit op uw blik’’ als slogan zouden gebruiken. Tel hierbij op dat bijna ieder blik hedendaags wordt vervaardigd vanuit gerecycled materiaal. En je komt tot een zeer krachtige verpakkingsvorm. Zet ons daarom gerust voor het blok met al jouw vragen over blik.

 

Vooruitblikken

Jouw bedrijf maakt een omslag. Je gaat werken met een nieuw systeem, gaat volledig Co2 neutraal produceren, vindt de winst dit jaar toch wat magertjes, of krijgt een van 24-karaats goud gemaakt koffiezetapparaat in de kantine. Allemaal redenen om met zijn allen eens goed vooruit te blikken.

 

Blik op de toekomst

Eigenlijk gaat al het bovenstaande hiervoor ook op. Toch vind ik hem tellen. Het is immers een andere woordspeling. Hiernaast gewoon superleuk om als school je afgestudeerden hun diploma hierin aan te reiken.

 

Wij werpen een blik op uw …

Supergaaf natuurlijk om als autogarage een blik met hagelslag te versturen aan 5.000 potentiële klanten in Zuid-Brabant die, door aanhoudende klimaatverandering, jaarlijks last hebben van hagelstenen ter grootte van tennisballen. ‘’Wij werpen een blik op uw hagelschade’’. Wedden dat er hierna de volgende 4 maanden geen gaatje meer te vinden is in de bedrijfsagenda? Dit werkt natuurlijk voor zo oneindig veel doeleinden dat ik alleen al over deze sectie een blog zou kunnen schrijven. Wat dacht je van een opticien met ‘’Wij werpen een blik op uw blik’’ en als vulling een goedkoop leesbrilletje.

 

Blik op oneindig

Leuk om te geven wanneer een werknemer een vast contract krijgt. Je gaat met elkaar een verband aan wat hopelijk tot in het oneindige doorloopt. Daarnaast snapt de werknemer dat hij naast keihard werken ook gewoon eens met zijn blik op oneindig in de leegte kan staren. Zonder dat hier verstrekkende gevolgen aan vast hangen zoals een ontslag. Dit klonk overigens beter in mijn hoofd dan dat het uitkomt op papier.

 

Als blikken konden doden?

Je bent een boerderijhouder op de Veluwe en fel tegenstander van de herintroductie van de Wolf in Nederland. Natuurlijk stuur je dan een blik bedrukt met een foto van een wolf en gevuld met verscheurde watjes die druipen in de ketchup naar de tweede kamer. Wij maken het voor u mogelijk, geen probleem.

 

Eén blik is genoeg

Moet je als bedrijf bezuinigen en wil jij je personeel toch iets kunnen geven met Kerst? Dan is dit de manier om ermee weg te komen. Met deze quasinonchalante houding en welgemeende woordgrap gaan ze volgend jaar voor je door het vuur.